ISBN: 9780123820181
Pulses are nutritionally diverse crops that can be successfully utilized as a food ingredient or a base for new product development. They provide a natural food grade ingredient that is r… Mehr…
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2011, ISBN: 0123820189
[EAN: 9780123820181], Neubuch, [PU: Academic Press], LEGUMES, PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES, MILLING, PROTEINS, STARCH, Besorgungstitel Neuware - Rare Book Procurement - Pulses are nutrition… Mehr…
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2011, ISBN: 9780123820181
Gebundene Ausgabe
Editor: Tiwari, Brijesh K. Editor: Gowen, Aoife, Editor: McKenna, Brian, Academic Press, Hardcover, Auflage: 1, 483 Seiten, Publiziert: 2011-04-07T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.95 kg,… Mehr…
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2011, ISBN: 0123820189
[EAN: 9780123820181], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Elsevier], FOOD SCIENCE, This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback co… Mehr…
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Hardback, [PU: Elsevier Science Publishing Co Inc], Pulses are nutritionally diverse crops that can be successfully utilized as a food ingredient or a base for new product development. Th… Mehr…
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Brijesh K. Tiwari:
Pulse Foods : Processing, Quality and Nutraceutical Applications - gebunden oder broschiert2011, ISBN: 0123820189
[EAN: 9780123820181], Neubuch, [PU: Academic Press], LEGUMES, PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES, MILLING, PROTEINS, STARCH, Besorgungstitel Neuware - Rare Book Procurement - Pulses are nutrition… Mehr…
2011
ISBN: 9780123820181
Gebundene Ausgabe
Editor: Tiwari, Brijesh K. Editor: Gowen, Aoife, Editor: McKenna, Brian, Academic Press, Hardcover, Auflage: 1, 483 Seiten, Publiziert: 2011-04-07T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.95 kg,… Mehr…
2011, ISBN: 0123820189
[EAN: 9780123820181], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Elsevier], FOOD SCIENCE, This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback co… Mehr…
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Hardback, [PU: Elsevier Science Publishing Co Inc], Pulses are nutritionally diverse crops that can be successfully utilized as a food ingredient or a base for new product development. Th… Mehr…
Bibliographische Daten des bestpassenden Buches
Autor: | |
Titel: | |
ISBN-Nummer: |
Detailangaben zum Buch - Pulse Foods: Processing, Quality and Nutraceutical Applications (Food Science and Technology (Academic Press))
EAN (ISBN-13): 9780123820181
ISBN (ISBN-10): 0123820189
Gebundene Ausgabe
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2011
Herausgeber: Academic Press
475 Seiten
Gewicht: 0,939 kg
Sprache: eng/Englisch
Buch in der Datenbank seit 2011-05-04T20:58:13+02:00 (Berlin)
Detailseite zuletzt geändert am 2023-06-19T01:41:43+02:00 (Berlin)
ISBN/EAN: 0123820189
ISBN - alternative Schreibweisen:
0-12-382018-9, 978-0-12-382018-1
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: mckenna, tiwari
Titel des Buches: food, processing, pulse
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