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Alternative Routes to Oil Structuring / Ashok R. Patel / Taschenbuch / SpringerBriefs in Food, Health, and Nutrition / Paperback / Englisch / 2015 / Springer International Publishing - Taschenbuch
2015, ISBN: 9783319191379
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Alternative Routes to Oil Structuring | Ashok R. Patel | Taschenbuch | SpringerBriefs in Food, Health, and Nutrition | Paperback | Englisch | 2015 | Springer International Publishing - Taschenbuch
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2015 Kartoniert / Broschiert Ernährung, Lebensmittel, Organische Chemie, Lebensmittel- und Getränketechnologie, Fatcrystallization; OilStructuring; Oleogelation; Saturatedfattyacids; St… Mehr…
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Bibliographische Daten des bestpassenden Buches
Autor: | |
Titel: | |
ISBN-Nummer: |
Detailangaben zum Buch - Alternative Routes to Oil Structuring
EAN (ISBN-13): 9783319191379
ISBN (ISBN-10): 3319191373
Gebundene Ausgabe
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2
Herausgeber: Springer International Publishing
Buch in der Datenbank seit 2015-06-17T23:39:17+02:00 (Berlin)
Detailseite zuletzt geändert am 2024-02-28T14:26:50+01:00 (Berlin)
ISBN/EAN: 3319191373
ISBN - alternative Schreibweisen:
3-319-19137-3, 978-3-319-19137-9
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: patel
Titel des Buches: oil, alternative, nutrition and health, health food
Daten vom Verlag:
Autor/in: Ashok R. Patel
Titel: SpringerBriefs in Food, Health, and Nutrition; Alternative Routes to Oil Structuring
Verlag: Springer; Springer International Publishing
70 Seiten
Erscheinungsjahr: 2015-06-02
Cham; CH
Gedruckt / Hergestellt in Niederlande.
Sprache: Englisch
53,49 € (DE)
54,99 € (AT)
59,00 CHF (CH)
POD
X, 70 p. 32 illus., 10 illus. in color.
BC; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Fat crystallization; Oil Structuring; Oleogelation; Saturated fatty acids; Structured gels; Food Science; Organic Chemistry; Nutrition; Organische Chemie; Diätetik und Ernährung; EA
Introduction.- Natural waxes as oil structurants.- Polymer-based oleogels created using indirect methods.- Inorganic particle-based oleogels.- Potential food applications of oleogels.- General considerations and future trends.Outlines the alternate routes to oil structuring which allow for development of food products free of saturated fatty acids Provides a detailed introduction to oleogelation, including illustrative examples of processing steps, advanced characterization and potential edible applications Summarizes the general guidelines on oleogel properties including the specific building blocks used for structuring Includes supplementary material: sn.pub/extras
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