- 0 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 37,95, größter Preis: € 49,00, Mittelwert: € 43,69
1
Nutritional composition and hypocholesterolemic effect of Mushroom : Pleurotus sajor-caju and Pleurotus florida - Md. Asaduzzaman Khan
Bestellen
bei AbeBooks.de
€ 49,00
Versand: € 0,001
Bestellen
gesponserter Link
Md. Asaduzzaman Khan:

Nutritional composition and hypocholesterolemic effect of Mushroom : Pleurotus sajor-caju and Pleurotus florida - Taschenbuch

2010, ISBN: 3838399560

[EAN: 9783838399560], Neubuch, [PU: LAP LAMBERT Academic Publishing], nach der Bestellung gedruckt Neuware - Mushroom cultivation has been started recently in Bangladesh. People in Bangla… Mehr…

NEW BOOK. Versandkosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) AHA-BUCH GmbH, Einbeck, Germany [51283250] [Rating: 5 (von 5)]
2
Nutritional composition and hypocholesterolemic effect of Mushroom - Khan, Asaduzzaman
Bestellen
bei booklooker.de
€ 37,95
Versand: € 0,001
Bestellen
gesponserter Link

Khan, Asaduzzaman:

Nutritional composition and hypocholesterolemic effect of Mushroom - gebunden oder broschiert

2010, ISBN: 9783838399560

[ED: Kartoniert / Broschiert], [PU: LAP Lambert Academic Publishing], Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. Mushroom cultivation… Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Moluna GmbH
3
Nutritional composition and hypocholesterolemic effect of Mushroom - Khan, Asaduzzaman
Bestellen
bei AbeBooks.de
€ 41,26
Versand: € 0,001
Bestellen
gesponserter Link
Khan, Asaduzzaman:
Nutritional composition and hypocholesterolemic effect of Mushroom - Taschenbuch

2010

ISBN: 3838399560

[EAN: 9783838399560], Neubuch, [PU: LAP Lambert Academic Publishing], BIOLOGIE BIOCHEMIE BIOPHYSIK, Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung für Sie … Mehr…

NEW BOOK. Versandkosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) moluna, Greven, Germany [73551232] [Rating: 5 (von 5)]
4
Nutritional composition and hypocholesterolemic effect of Mushroom - Khan, Asaduzzaman
Bestellen
bei AbeBooks.de
€ 41,26
Versand: € 0,001
Bestellen
gesponserter Link
Khan, Asaduzzaman:
Nutritional composition and hypocholesterolemic effect of Mushroom - Taschenbuch

2010, ISBN: 3838399560

[EAN: 9783838399560], Neubuch, [PU: LAP Lambert Academic Publishing], BIOLOGIE BIOCHEMIE BIOPHYSIK, Mushroom cultivation has been started recently in Bangladesh. People in Bangladesh are … Mehr…

NEW BOOK. Versandkosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) moluna, Greven, Germany [73551232] [Rating: 3 (von 5)]
5
Nutritional composition and hypocholesterolemic effect of Mushroom Pleurotus sajor-caju and Pleurotus florida - Khan, Md. Asaduzzaman
Bestellen
bei Achtung-Buecher.de
€ 49,00
Versand: € 0,001
Bestellen
gesponserter Link
Khan, Md. Asaduzzaman:
Nutritional composition and hypocholesterolemic effect of Mushroom Pleurotus sajor-caju and Pleurotus florida - neues Buch

2010, ISBN: 3838399560

Kartoniert / Broschiert, mit Schutzumschlag 11, [PU:LAP LAMBERT Academic Publishing]

Versandkosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien

1Da einige Plattformen keine Versandkonditionen übermitteln und diese vom Lieferland, dem Einkaufspreis, dem Gewicht und der Größe des Artikels, einer möglichen Mitgliedschaft der Plattform, einer direkten Lieferung durch die Plattform oder über einen Drittanbieter (Marketplace), etc. abhängig sein können, ist es möglich, dass die von eurobuch angegebenen Versandkosten nicht mit denen der anbietenden Plattform übereinstimmen.
Details zum Buch
Nutritional composition and hypocholesterolemic effect of Mushroom

Mushroom cultivation has been started recently in Bangladesh. People in Bangladesh are still not very aware of the nutritional and medicinal importance of mushrooms. In this study, the nutritional values of two species of mushrooms (Pleurotus sajor-caju and P. florida) have been determined. These mushrooms are rich in proteins and fibers, and contain a lower amount of lipid. They are also rich in mineral contents. The feeding of hypercholesterolemic rats with 5% powder of fruiting bodies of P. sajor-caju and P. florida reduced the plasma total cholesterol, triglyceride, LDL/HDL ratio level significantly. These properties may be due to several mechanisms, one of which is the increased cholesterol excretion through feces by mushroom feeding. Dietary mushroom P. florida also reduced lipid peroxidation in hypercholesterolemic rats, this data suggests that this mushroom might be an important antioxidant. This study revealed that P. sajor-caju and P. florida mushrooms are nutritionally valuable food items with high levels of protein and fiber. And mushrooms might be good nutrition source for heart patients and also for diabetic and cancer patients.

Detailangaben zum Buch - Nutritional composition and hypocholesterolemic effect of Mushroom


EAN (ISBN-13): 9783838399560
ISBN (ISBN-10): 3838399560
Gebundene Ausgabe
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2010
Herausgeber: LAP Lambert Acad. Publ.
76 Seiten
Gewicht: 0,130 kg
Sprache: eng/Englisch

Buch in der Datenbank seit 2008-12-15T00:42:44+01:00 (Berlin)
Detailseite zuletzt geändert am 2022-02-14T10:54:57+01:00 (Berlin)
ISBN/EAN: 3838399560

ISBN - alternative Schreibweisen:
3-8383-9956-0, 978-3-8383-9956-0


< zum Archiv...