- 5 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 39,99, größter Preis: € 64,83, Mittelwert: € 52,47
1
Food Sharing - Micali, Maria;Pellerito, Alessandra;Dounz-Weigt, Ralf
Bestellen
bei booklooker.de
€ 39,99
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Micali, Maria;Pellerito, Alessandra;Dounz-Weigt, Ralf:

Food Sharing - Taschenbuch

2019, ISBN: 9783030276638

[ED: Softcover], [PU: Springer / Springer International Publishing / Springer, Berlin], This book presents the concept of food sharing from a European perspective, and provides a concise … Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
2
Food Sharing
Bestellen
bei Springer.com
€ 53,49
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Food Sharing - neues Buch

ISBN: 9783030276638

This book presents the concept of food sharing from a European perspective, and provides a concise analysis of its safety implications and the chemical properties of recovered foods. In o… Mehr…

Nr. 978-3-030-27663-8. Versandkosten:Worldwide free shipping, , zzgl. Versandkosten. (EUR 0.00)
3
Food Sharing - Alessandra Pellerito Ralf Dounz-Weigt Maria Micali
Bestellen
bei booklooker.de
€ 48,45
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Alessandra Pellerito Ralf Dounz-Weigt Maria Micali:
Food Sharing - Erstausgabe

2019

ISBN: 9783030276638

Taschenbuch

[ED: Kartoniert / Broschiert], [PU: Springer International Publishing], Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. Broadens our under… Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Moluna GmbH
4
Food Sharing Chemical Evaluation of Durable Foods - Pellerito, Alessandra; Micali, Maria; Dounz-Weigt, Ralf
Bestellen
bei Achtung-Buecher.de
€ 55,60
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Pellerito, Alessandra; Micali, Maria; Dounz-Weigt, Ralf:
Food Sharing Chemical Evaluation of Durable Foods - neues Buch

2019, ISBN: 3030276635

1st ed. 2019 Kartoniert / Broschiert Internationales Recht, Nachhaltigkeit, Lebensmittel- und Getränketechnologie, Sicherheitssysteme und Brandmeldeanlagen, FoodSharingNetworks; Foodsaf… Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
5
Bestellen
bei Biblio.co.uk
$ 69,63
(ca. € 64,83)
Versand: € 11,751
Bestellengesponserter Link
Pellerito, Alessandra/ Dounz-Weigt, Ralf/ Micali, Maria:
Food Sharing: Chemical Evaluation of Durable Foods - Taschenbuch

2019, ISBN: 9783030276638

Springer Verlag, 2019. Paperback. New. 53 pages. 9.00x6.25x0.25 inches., Springer Verlag, 2019, 6

Versandkosten: EUR 11.75 Revaluation Books

1Da einige Plattformen keine Versandkonditionen übermitteln und diese vom Lieferland, dem Einkaufspreis, dem Gewicht und der Größe des Artikels, einer möglichen Mitgliedschaft der Plattform, einer direkten Lieferung durch die Plattform oder über einen Drittanbieter (Marketplace), etc. abhängig sein können, ist es möglich, dass die von eurobuch angegebenen Versandkosten nicht mit denen der anbietenden Plattform übereinstimmen.

Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch

Detailangaben zum Buch - Food Sharing


EAN (ISBN-13): 9783030276638
ISBN (ISBN-10): 3030276635
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2019
Herausgeber: Springer International Publishing

Buch in der Datenbank seit 2019-09-17T10:01:01+02:00 (Berlin)
Detailseite zuletzt geändert am 2024-03-19T19:58:27+01:00 (Berlin)
ISBN/EAN: 9783030276638

ISBN - alternative Schreibweisen:
3-030-27663-5, 978-3-030-27663-8
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: weigt
Titel des Buches: food


Daten vom Verlag:

Autor/in: Alessandra Pellerito; Ralf Dounz-Weigt; Maria Micali
Titel: SpringerBriefs in Molecular Science; Chemistry of Foods; Food Sharing - Chemical Evaluation of Durable Foods
Verlag: Springer; Springer International Publishing
53 Seiten
Erscheinungsjahr: 2019-09-02
Cham; CH
Gedruckt / Hergestellt in Niederlande.
Sprache: Englisch
53,49 € (DE)
54,99 € (AT)
59,00 CHF (CH)
POD
VII, 53 p.

BC; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Food Sharing Networks; Food Safety Evaluation; Recovered Foods; Food Processing; Food Waste in Dairy Industry; Durable Foods; Food Regulation; Food Waste Reduction; Food Spoilage Analysis; Food Decay Analysis; Food Sharing Risks; quality control, reliability, safety and risk; Food Science; Nutrition; Sustainability; Security Science and Technology; European Law; Diätetik und Ernährung; Nachhaltigkeit; Sicherheitssysteme und Brandmeldeanlagen; Internationales Recht; EA

, Industrie Alimentari (2017) – concerns authenticity problems, traceability and food labelling in the current European market.

socialworker in case management at the Department of Childrens' and Young Peoples' Affairs of the city of Magdeburg, Germany. After His B.A. in social works, He is currently studying international social works (M. Sc.) in Hildesheim, Germany. Ralf has gained His experience in food sharing activities working as head of social facility and project manager at EMMA Spielwagen e.V., Magdeburg in the last six years.

is an experienced author in the field of food science and technology, with particular focus in chemistry, microbiology and hygiene. Dr. Micali obtained a PhD in food hygiene from the University of Messina, Italy, and she has been working on food chemistry and technology, food packaging hygiene, chemical and technological features of cheeses, study of sensorial features with reference to HACCP researches, and mandatory food traceability. Dr. Micali is also a lecturer in different sectors, including professional training. Her published works include ‘The maximum water absorption in cheeses. Tripartite networks of absorbed molecules per nitrogen’ (2009), ‘The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures’ (2016), and ‘Traceability in the Cheesemaking Field. The Regulatory Ambit and Practical Solutions’ (2016).

 

  Trasparenza e Valorizzazione delle Produzioni Alimentari. L’etichettatura e la Tracciabilità di Filiera come Strumenti di Tutela delle Produzioni Alimentari      
Broadens our understanding of food sharing and its safety implications Describes the chemical properties of durable foods Compares the impact of food waste and food recovery in the dairy industry

Weitere, andere Bücher, die diesem Buch sehr ähnlich sein könnten:

Neuestes ähnliches Buch:
9783030276645 Food Sharing (Alessandra Pellerito; Ralf Dounz-Weigt; Maria Micali)


< zum Archiv...