- 5 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 60,99, größter Preis: € 85,59, Mittelwert: € 76,45
1
Food Safety Management Systems : Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business - Hal King
Bestellen
bei ZVAB.com
€ 78,74
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Hal King:

Food Safety Management Systems : Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business - Taschenbuch

2021, ISBN: 3030447375

[EAN: 9783030447373], Neubuch, [SC: 0.0], [PU: Springer International Publishing], MANAGEMENTPREVENTION; QUALITYCONTROL; RETAILFOODSERVICE; FOODBORNEDISEASEOUTBREAKS; HAACP, Druck auf Anf… Mehr…

NEW BOOK. Versandkosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) AHA-BUCH GmbH, Einbeck, Germany [51283250] [Rating: 5 (von 5)]
2
Food Safety Management Systems - Hal King
Bestellen
bei booklooker.de
€ 85,59
Versand: € 2,401
Bestellengesponserter Link

Hal King:

Food Safety Management Systems - Taschenbuch

2001, ISBN: 9783030447373

[ED: Taschenbuch], [PU: Springer International Publishing], Neuware - This foodborne disease outbreak prevention manual is the first of its kind for the retail food service industry. Resp… Mehr…

Versandkosten:Versand nach Deutschland. (EUR 2.40) AHA-BUCH GmbH
3
Food Safety Management Systems - King, Hal
Bestellen
bei booklooker.de
€ 60,99
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
King, Hal:
Food Safety Management Systems - Taschenbuch

2021

ISBN: 9783030447373

[ED: Softcover], [PU: Springer / Springer International Publishing / Springer, Berlin], This foodborne disease outbreak prevention manual is the first of its kind for the retail food serv… Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
4
Food Safety Management Systems - Hal King
Bestellen
bei BookDepository.com
€ 71,43
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Hal King:
Food Safety Management Systems - Taschenbuch

ISBN: 9783030447373

Paperback, [PU: Springer Nature Switzerland AG], This foodborne disease outbreak prevention manual is the first of its kind for the retail food service industry. The Food and Drug Admini… Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00)
5
Food Safety Management Systems - Hal King
Bestellen
bei Hugendubel.de
€ 85,49
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Hal King:
Food Safety Management Systems - Taschenbuch

2020, ISBN: 3030447375

Food Safety Management Systems ab 85.49 € als Taschenbuch: Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business. 1st ed. 2020. Aus dem B… Mehr…

Nr. 41019506. Versandkosten:, , DE. (EUR 0.00)

1Da einige Plattformen keine Versandkonditionen übermitteln und diese vom Lieferland, dem Einkaufspreis, dem Gewicht und der Größe des Artikels, einer möglichen Mitgliedschaft der Plattform, einer direkten Lieferung durch die Plattform oder über einen Drittanbieter (Marketplace), etc. abhängig sein können, ist es möglich, dass die von eurobuch angegebenen Versandkosten nicht mit denen der anbietenden Plattform übereinstimmen.

Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch

Detailangaben zum Buch - Food Safety Management Systems


EAN (ISBN-13): 9783030447373
ISBN (ISBN-10): 3030447375
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2021
Herausgeber: Springer International Publishing

Buch in der Datenbank seit 2021-12-31T21:33:24+01:00 (Berlin)
Detailseite zuletzt geändert am 2023-03-20T09:56:51+01:00 (Berlin)
ISBN/EAN: 9783030447373

ISBN - alternative Schreibweisen:
3-030-44737-5, 978-3-030-44737-3
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Titel des Buches: safety management systems


Daten vom Verlag:

Autor/in: Hal King
Titel: Practical Approaches; Food Microbiology and Food Safety; Food Safety Management Systems - Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business
Verlag: Springer; Springer International Publishing
182 Seiten
Erscheinungsjahr: 2021-07-01
Cham; CH
Gedruckt / Hergestellt in Niederlande.
Sprache: Englisch
85,59 € (DE)
87,99 € (AT)
94,50 CHF (CH)
POD
XXIV, 182 p. 27 illus., 1 illus. in color.

BC; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Management Prevention; quality control; retail food service; foodborne disease outbreaks; HAACP; Food Science; Public Health; Management; Public Health und Präventivmedizin; Management und Managementtechniken; BB

Forward.- 1. Introduction.- 2. Hazards and their contributing factors to foodborne illness risk in foodservice establishments.- 3. The Process HACCP plan and Prerequisite Control Program necessary to develop food safety management systems in foodservice establishments.- 4. Design of food safety management systems using the Process HACCP plan and Prerequisite Control Program.- 5.  Training to enable food safety management systems.- 6. Facilities that enable food safety management systems execution.- 7. Digital technology to enable food safety management systems.- 8. The business value proposition in using food safety management systems.- Appendix A.- Appendix B.- Index.
Illustrates the proper organization and methods to design and implement Food Safety Managment Systems to achieve and sustain Active Managerial Control at all levels of the supply chain Describes the steps that can be taken for continuous improvement in sustaining food safety management systems Examines cases studies of food safety management system implementation and the results achieved

Weitere, andere Bücher, die diesem Buch sehr ähnlich sein könnten:

Neuestes ähnliches Buch:
9783030447342 Food Safety Management Systems (King, Hal)


< zum Archiv...