- 0 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 125,90, größter Preis: € 149,79, Mittelwert: € 141,79
1
Nondestructive Evaluation of Food Quality  Theory and Practice  Shyam N. Jha  Buch  Englisch  2010 - Jha, Shyam N.
Bestellen
bei booklooker.de
€ 125,90
Versand: € 0,00
Bestellen
Jha, Shyam N.:

Nondestructive Evaluation of Food Quality Theory and Practice Shyam N. Jha Buch Englisch 2010 - gebunden oder broschiert

2010, ISBN: 9783642157950

[ED: Gebunden], [PU: Springer Berlin], Numerous works on non-destructive testing of food quality have been reported in the literature. Techniques such as Near InfraRed (NIR) spectroscopy,… Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00)

preigu
2
Nondestructive Evaluation of Food Quality - Shyam N. Jha
Bestellen
bei booklooker.de
€ 149,79
Versand: € 0,00
Bestellen

Shyam N. Jha:

Nondestructive Evaluation of Food Quality - neues Buch

2001, ISBN: 9783642157950

[ED: Buch], [PU: Springer-Verlag GmbH], Neuware - Numerous works on non-destructive testing of food quality have been reported in the literature. Techniques such as Near InfraRed (NIR) sp… Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00)

Buchhandlung Kühn GmbH
3
Nondestructive Evaluation of Food Quality
Bestellen
bei Dodax.de
€ 149,79
Versand: € 0,00
Bestellen
Nondestructive Evaluation of Food Quality - neues Buch

ISBN: 9783642157950

Numerous works on non-destructive testing of food quality have been reported in the literature. Techniques such as Near InfraRed (NIR) spectroscopy, Fourier transformed infrared spectrosc… Mehr…

Nr. Versandkosten:, Lieferzeit: 11 Tage, DE. (EUR 0.00)

Bezahlte Anzeige
4
Nondestructive Evaluation of Food Quality
Bestellen
bei Averdo.com
€ 133,69
Versand: € 0,00
Bestellen
Nondestructive Evaluation of Food Quality - gebunden oder broschiert

2010, ISBN: 9783642157950

Erscheinungsdatum: 01.12.2010, Medium: Buch, Einband: Gebunden, Titel: Nondestructive Evaluation of Food Quality, Titelzusatz: Theory and Practice, Redaktion: Jha, Shyam N., Verlag: Sprin… Mehr…

Nr. Versandkosten:, Next Day, DE. (EUR 0.00)

5
Nondestructive Evaluation of Food Quality Theory and Practice - Jha, Shyam N. (Herausgeber)
Bestellen
bei Achtung-Buecher.de
€ 149,79
Versand: € 0,00
Bestellen
Jha, Shyam N. (Herausgeber):
Nondestructive Evaluation of Food Quality Theory and Practice - gebunden oder broschiert

2010, ISBN: 3642157955

Gebundene Ausgabe Chemie / Analytisch, Lebensmittel, Arbeitsstoff, Material, Werkstoff, Chemie, Lebensmitteltechnologie, Technologie / Lebensmitteltechnologie, Materialprüfung, Chemie / … Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00)

MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien

Details zum Buch
Nondestructive Evaluation of Food Quality

Numerous works on non-destructive testing of food quality have been reported in the literature. Techniques such as Near InfraRed (NIR) spectroscopy, color and visual spectroscopy, electronic nose and tongue, computer vision (image analysis), ultrasound, x-ray, CT and magnetic resonance imaging are some of the most applied for that purpose and are described in this book. Aspects such as theory/basics of the techniques, practical applications (sampling, experimentation, data analysis) for evaluation of quality attributes of food and some recent works reported in literature are presented and discussed. This book is particularly interesting for new researchers in food quality and serves as an updated state-of-the-art report for those already familiar with the field.

Detailangaben zum Buch - Nondestructive Evaluation of Food Quality


EAN (ISBN-13): 9783642157950
ISBN (ISBN-10): 3642157955
Gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr: 2010
Herausgeber: Springer-Verlag GmbH
288 Seiten
Gewicht: 0,680 kg
Sprache: eng/Englisch

Buch in der Datenbank seit 2008-03-09T10:10:05+01:00 (Berlin)
Detailseite zuletzt geändert am 2020-05-01T14:15:15+02:00 (Berlin)
ISBN/EAN: 9783642157950

ISBN - alternative Schreibweisen:
3-642-15795-5, 978-3-642-15795-0


< zum Archiv...