- 5 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 82,99, größter Preis: € 129,99, Mittelwert: € 111,62
1
Food Safety Management Systems : Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business - Hal King
Bestellen
bei ZVAB.com
€ 108,27
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Hal King:

Food Safety Management Systems : Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business - gebunden oder broschiert

2020, ISBN: 3030447340

[EAN: 9783030447342], Neubuch, [SC: 0.0], [PU: Springer International Publishing], MANAGEMENTPREVENTION; QUALITYCONTROL; RETAILFOODSERVICE; FOODBORNEDISEASEOUTBREAKS; HAACP, Druck auf Anf… Mehr…

NEW BOOK. Versandkosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) AHA-BUCH GmbH, Einbeck, Germany [51283250] [Rating: 5 (von 5)]
2
Food Safety Management Systems - Hal King
Bestellen
bei booklooker.de
€ 117,69
Versand: € 2,701
Bestellengesponserter Link

Hal King:

Food Safety Management Systems - neues Buch

2001, ISBN: 9783030447342

[ED: Buch], [PU: Springer International Publishing], Neuware - This foodborne disease outbreak prevention manual is the first of its kind for the retail food service industry. Respected p… Mehr…

Versandkosten:Versand nach Deutschland. (EUR 2.70) AHA-BUCH GmbH
3
Food Safety Management Systems - King, Hal
Bestellen
bei booklooker.de
€ 82,99
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
King, Hal:
Food Safety Management Systems - gebunden oder broschiert

2020

ISBN: 9783030447342

[ED: Hardcover], [PU: Springer / Springer International Publishing / Springer, Berlin], This foodborne disease outbreak prevention manual is the first of its kind for the retail food serv… Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
4
Food Safety Management Systems Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business - King, Hal
Bestellen
bei Achtung-Buecher.de
€ 119,16
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
King, Hal:
Food Safety Management Systems Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business - gebunden oder broschiert

2020, ISBN: 3030447340

1st ed. 2020 Gebundene Ausgabe Management und Managementtechniken, Public Health und Präventivmedizin, ManagementPrevention; qualitycontrol; retailfoodservice; foodbornediseaseoutbreaks… Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
5
Food Safety Management Systems Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business - King, Hal
Bestellen
bei Achtung-Buecher.de
€ 129,99
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
King, Hal:
Food Safety Management Systems Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business - gebunden oder broschiert

2020, ISBN: 3030447340

1st ed. 2020 Gebundene Ausgabe Management und Managementtechniken, Public Health und Präventivmedizin, ManagementPrevention; qualitycontrol; retailfoodservice; foodbornediseaseoutbreaks… Mehr…

Versandkosten:No shipping costs within Germany. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien

1Da einige Plattformen keine Versandkonditionen übermitteln und diese vom Lieferland, dem Einkaufspreis, dem Gewicht und der Größe des Artikels, einer möglichen Mitgliedschaft der Plattform, einer direkten Lieferung durch die Plattform oder über einen Drittanbieter (Marketplace), etc. abhängig sein können, ist es möglich, dass die von eurobuch angegebenen Versandkosten nicht mit denen der anbietenden Plattform übereinstimmen.

Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch

Detailangaben zum Buch - Food Safety Management Systems


EAN (ISBN-13): 9783030447342
ISBN (ISBN-10): 3030447340
Gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr: 2020
Herausgeber: Springer International Publishing

Buch in der Datenbank seit 2020-12-18T18:25:42+01:00 (Berlin)
Detailseite zuletzt geändert am 2023-10-25T19:52:58+02:00 (Berlin)
ISBN/EAN: 9783030447342

ISBN - alternative Schreibweisen:
3-030-44734-0, 978-3-030-44734-2
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: king
Titel des Buches: bus systems, food, safety management systems, service management, business


Daten vom Verlag:

Autor/in: Hal King
Titel: Food Microbiology and Food Safety; Practical Approaches; Food Safety Management Systems - Achieving Active Managerial Control of Foodborne Illness Risk Factors in a Retail Food Service Business
Verlag: Springer; Springer International Publishing
182 Seiten
Erscheinungsjahr: 2020-07-01
Cham; CH
Gedruckt / Hergestellt in Niederlande.
Sprache: Englisch
139,09 € (DE)
142,99 € (AT)
153,50 CHF (CH)
POD
XXIV, 182 p. 27 illus., 1 illus. in color.

BB; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Management Prevention; quality control; retail food service; foodborne disease outbreaks; HAACP; Food Science; Public Health; Management; Public Health und Präventivmedizin; Management und Managementtechniken; EA; BC

Forward.- 1. Introduction.- 2. Hazards and their contributing factors to foodborne illness risk in foodservice establishments.- 3. The Process HACCP plan and Prerequisite Control Program necessary to develop food safety management systems in foodservice establishments.- 4. Design of food safety management systems using the Process HACCP plan and Prerequisite Control Program.- 5.  Training to enable food safety management systems.- 6. Facilities that enable food safety management systems execution.- 7. Digital technology to enable food safety management systems.- 8. The business value proposition in using food safety management systems.- Appendix A.- Appendix B.- Index.
Illustrates the proper organization and methods to design and implement Food Safety Managment Systems to achieve and sustain Active Managerial Control at all levels of the supply chain Describes the steps that can be taken for continuous improvement in sustaining food safety management systems Examines cases studies of food safety management system implementation and the results achieved

Weitere, andere Bücher, die diesem Buch sehr ähnlich sein könnten:

Neuestes ähnliches Buch:
9783030447373 Food Safety Management Systems (Hal King)


< zum Archiv...