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Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions - Vladimir M. Akulin
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Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions - neues Buch

ISBN: 9783540290872

Cosmetic emulsions exist today in many forms for a wide variety of applications, including face and hand creams for normal, dry or oily skin, body milks and lotions, as well as sun-block … Mehr…

No. 9783540290872. Versandkosten:Instock, Despatched same working day before 3pm, zzgl. Versandkosten.
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ISBN: 9783540290872

Cosmetic emulsions exist today in many forms for a wide variety of applications, including face and hand creams for normal, dry or oily skin, body milks and lotions, as well as sun-block … Mehr…

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Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions - Dale L. Oxender
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ISBN: 9783540290872

; PDF; Scientific, Technical and Medical > Physics > Classical mechanics, Springer Berlin Heidelberg

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2006, ISBN: 9783540290872

eBooks, eBook Download (PDF), 2006, [PU: Springer Berlin], Springer Berlin, 2006

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Details zum Buch

Detailangaben zum Buch - Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions


EAN (ISBN-13): 9783540290872
ISBN (ISBN-10): 3540290877
Erscheinungsjahr: 2006
Herausgeber: Springer Berlin
180 Seiten
Sprache: eng/Englisch

Buch in der Datenbank seit 2007-01-29T20:21:21+01:00 (Berlin)
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ISBN/EAN: 9783540290872

ISBN - alternative Schreibweisen:
3-540-29087-7, 978-3-540-29087-2
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: brümmer, brummer, rüdiger block, history food
Titel des Buches: rheology, emu, essentials, cosmetic, emulsions


Daten vom Verlag:

Autor/in: Rüdiger Brummer
Titel: Springer Laboratory; Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions
Verlag: Springer; Springer Berlin
180 Seiten
Erscheinungsjahr: 2006-05-27
Berlin; Heidelberg; DE
Sprache: Englisch
99,00 € (DE)

EA; E107; eBook; Nonbooks, PBS / Technik/Maschinenbau, Fertigungstechnik; Technische Anwendung von Polymeren und Verbundwerkstoffen; Verstehen; Food Technology; Rheologie; Toilettenartikel; Viscosimetry; cosmetic emulsions; kosmetische Emulsionen; rheology; toiletries; A; Polymers; Analytical Chemistry; Condensed Matter Physics; Biochemistry; Food Science; Chemistry and Materials Science; Analytische Chemie; Physik der kondensierten Materie (Flüssigkeits- und Festkörperphysik); Biochemie; Lebensmittel- und Getränketechnologie; BB

A Trip Back in Time.- Skin and its Care.- Emulsions — Some Theoretical Aspects.- Basic Physical and Mathematical Principles.- Measuring Instruments.- Most Important Test Methods.- Analysis of Measuring Results and Correlations with Other Tests.- Interpretation.- Calibration/Validation.- Tips and Tricks.- Definition of Cosmetics.- Excursion in the World of Food Rheology.- List of References.

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